lauantai 22. lokakuuta 2016

Henri homevaurio

No niin nythän on tilanne semmonen että olohuoneesta löytyi kosteusvaurio.Kiva.
Juuri kun remppa valmistui ja kaikki tavarat oli lähes paikoillaan rupesin haistamaan olohuoneessa outoa tuoksua.Se oli niin häiritsevä ja tarttui vaatteisiin että päätin tutkia asian.Avattiin olkkarin lattia ja purut siellä alla oli kostuneet.Todennäköisesti johtuu siitä,että tää on vanha talo ja painovoimanen ilmanvaihto.Kun remontin aikana revittiin parketti,minkä alla oli muovimatto minkä alla oli lastulevy.Lattia ei oo päässyt tuulettumaan ja kosteus on muhinut siellä kivasti.
Nyt maanantaina alkaa urakka ja sekä olo-että makuuhuoneen lattia vedetään pois ja kostuneet purut veke ja kuivatus.Sen jälkeen uudet eristeet ja uudet lattiat ja sitten mulla on koko asunto käyty läpi.Onneksi kylppärissä oli sentään kaikki kunnossa.Harmittaa vaan kun noi vanhat lattiat natisee niin kivasti.Olisi ollut kiva säilyttää.


sitten tolle takalle pitää tehdä myös kasvojen kohotus.
Ja kaikki huonekalut on tetris meiningillä tungettu keittiöön.Itse joudun nukkumaan seuraavat tulevat viikot/kuukaudet kellarissa.Jännää.

4 kommenttia:

 1. No noi harmi juttu!!
  Toisaalta onneksi tuli näin pian esille, eikä ehtinyt kauempaa muhia.
  Kyllä sielä kellarissa on kiva nukkua...varmaankin...eikö..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpahan ainakin kokemus tuo kellarissa nukkuminen näin halloween aikaan:)

   Poista
 2. Eiiii!!! Voi vittu, miten paska tuuri 😬😫

  VastaaPoista
 3. Ikävä juttu että näin tapahtui! Koskaan näitä tapahtumia ei kenellekään toivoisi. Tuttu myös juuri kertoi, että heillä on epäilys siitä, että olisi kosteutta rakennuksessa. En tiedä, aikovatko hankkia ammattilaisen kartoitukseen. Talo ei ole edes kovin vanha. https://www.inframikko.fi/palvelut

  VastaaPoista